Pages

4 Mayıs 2010 Salı

Silvermark by Burak SARICA v2.0

Blog tutmaya başladıktan yaklaşık 1 hafta sonrasından beri fotoğraflarımın üzerine imzamı atıyorum. Gerçekten harcadığınız emeklerin size bir faydası olmadan uçup gitmesini istemiyorsanız bence sizler de yaptığınız kombinleri, oluşturduğunuz kendinize has tarzları imzalayın. Emeğe saygı değil mi :)

Bu sebepten ötürü daha önce bahsettiğim nişanlımın geliştirdiği fotoğraf imzalama sitesinin yeni özelliklerinden ve nasıl kullanıldığından bahsedeyim.


Resimlerinizi sol üstte bulunan Open Pictures düğmesine tıklayarak bilgisayarınızdan herhangi bir dosyayı veya birden çok dosyayı imzalamak üzere açmalısınız.

Eğer seçtiğiniz dosya adedi birden fazla ise ilk dosya ekranda görünür. Diğerler sağ ve sol ok tuşlarına basarak görüntüleyebilirsiniz. Tuşların sol tarafında kaç adet resim arasından kaçıncı resmi görüntülediğiniz gösterilmektedir.

Watermark Text alanına imzanızı yazıp resim üzerinde duruşuna göre Font Size alanından yazının büyüklüğünü belirleyebilirsiniz. Font Family alanından da yazı tipini değiştirebilirsiniz.


İmzanızı fare ile tutup resim üzerinde istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Watermark Rotation ayarı ile yazınızı 360 derece döndürebilir, Zoom Level ayarı ile resminizi yakınlaştırıp uzaklaştırabilirsiniz.
Watermark Opacity ayarı ile de yazının görünürlüğünü ayarlayabilirsiniz. Tüm bu ayarlamaları yaptıktan sonra Save This Photo düğmesine tıklayıp istediğiniz bir isimle imzalı resminizi kaydedebilirsiniz.

Bilinmesi gereken önemli bir husus var. Kaydetme işlemi sadece görüntülenen resim için yapılmaktadır.

Nişanlım yaptı diye demiyorum ben çok rahat kullanıyorum. Sizlere de öneririm. Kullananların da daha geliştirmek için tavsiyelerini beklerim :)

0 yorum:

Yorum Gönder