Pages

4 Mayıs 2010 Salı

Anneler Günü Hediyemiz :)

Dün iş çıkışı nişanlımla buluşup Optimum AVM'ye gittik. Kararlıydık o akşam anneler günü hediyelerimizi alacaktık. Önce ikisine de (hem annem hem de kayınvalidem) Bambi'den terlik almayı düşündüm. Fakat onların tarzına uygun terlikler bulamadım. (Parmak arası terlik alsam da garip olurdu sanırım :D)

Neyse sonunda girdik MediaMrkt'a bakalım dedik küçük ev aletlerine.. Anneler gününe özel indirimler yapmışlar bazı ürünlerde fiyatları da normal sayılırdı. Tabi ki ben her zamanki gibi tüm alternatifleri görmeden karar veremedim ve tekrar en alt kata Koçtaş ve Tefal mağazalarını gezmeye indik. Tefal hemen hemen bütün ürünlerinde anneler günü için indirim yapmış. Koçtaş ta da ürünlerin fiyatları hemen hemen aynıydı :)

Velhasılı fiyat konusunda bu mağazaların hepsi aşağı yukarı aynı seviyedeydiler, tek sorun kaldı annelerin ihtiyaçlarını belirleyip ona uygun bir hediye seçmek. Nişanlımla yaptığımız uzun konuşma ve ağabeyleriyle yaptığı telefon görüşmeleri sonucu annesinin bir çaycıya ihtiyacı olduğuna kanaat getirdi. Onun için arzumun çaycısını aldık. Gerçekten bütün çay makineleri arasında fiyat/performans/görünüm açısından en güzeli buydu bence.

Koçtaş Fiyatı = 116.30 TL


Anneme de Tefal'den güzel bir rondo aldık. Artık soğanları doğradıkça, etleri kıydıkça bizi hatırlar. Bağ evine eskisini götürür artık :)

Tefal Outlet Fiyatı = 79.99 TL

Sizlere tavsiyem bütün mağazaları dolaşmadan alışveriş yapmayın, çünkü ne kadar indirdik deseler de bazen inmiş olmuyor :)

0 yorum:

Yorum Gönder