Pages

30 Nisan 2010 Cuma

Debenhams ile trendinizi seçin

Debenhams yeni sezon ürün tanıtımı gerçekten de takdire şayan olmuş. www.debenhams.com'a girdiğinizde karşınıza 4 çeşit 2010 ilkbahar yaz trend tipi sunuluyor. Dolu dolu olan 2010 trendlerini basit bir şekilde 4 gruba ayırmışlar.

İlk trend olan "Double Denim" üzerine tıkladığınızda bu trende yönelik ürünleri ve kombinler görebiliyorsunuz ve anında site üzerinden bu ürünleri satın alabiliyorsunuz.

Fırfırlı straplez elbise gerçekten de çok şık görünüyor :)


İkinci trendimiz "Utility chic".. Bu trend "hem rahat giyineyim hem de şık olayım" diyenlerim mutlaka göz atması gereken bir trend. Renkler, kumaşlar, modeller rahat olduklarını daha ilk bakışınızda hissettirecekler size :)



Üçüncü trend ise benim gibi romantik olmayı ve romantik giyinmeyi sevenlerin takip edeceği "Romatic". Burda da benim aklımı her gördüğüm an çelen çiçekli şifon bluzlar, dantelli ve saten elbiseler ve ceketleri bulabiliyorsunuz.




Son trendimiz de canlı renklerle bezenmiş desenleriyle sokakları süsleyecek olan bir trend. "Digital Prints". Buyrun bu trendin yorumunu da sizler yapın ..

Ha bu arada Debenhams mağazası görünce bence bunları canlı canlı üzerinizde görmeden geçmeyin. Ben öyle yapacağım çünkü :)

0 yorum:

Yorum Gönder