Pages

1 Haziran 2010 Salı

Engeller engeller

Şirketimiz'in yeni izlediği politika gereği artık günlük çalışmamızda stresimizi azaltan ve çalışma aralarında kafamızı boşaltmamızı sağlayan eğlenceli ve bir o kadar faydalı sosyal platformlar kapatılmıştır durumda... IT şirketinde; çalışanlarını dış dünyaya kapatarak nereye kadar gidilebileceğini hala kestirebilmiş değilim. IT sektörü sürekli gelişmekte, ve hatta artık bir çok bilgi bu sosyal platformlar üzerinde anons edilmekte. Buna rağmen bu platformları kapatmakla nasıl bir ilerleme kaydetmeyi planlıyorlar göreceğiz..

Bu sebepten demokrasi, özgürlük diye bağırılan ülkemizin güzide şirketlerinde de artık demokrasi ve özgürlük haykırışları duyulabilmekte ki en özgür olan IT sektöründe bile..

Allah sonumuzu hayır etsin..

2 yorum:

sofrasanati dedi ki...

bizim kurumumuzdada sosyal paylaşım siteleri engelli, videolar, resimler, mailimize gelen eklerin açılması, msnden dosya aktarımı vs.vs.vs ama insan zamanla alışıp yeni seçenekler üretiyor.

Beyazlale dedi ki...

Doğrudur illa ki bir çıkış yolu bulunur. Ama dikkatini çekerim sizin kurumunuz sadece IT üzerine çalışan bir kurum değil.

Yorum Gönder